IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Има ли нова искра? Брад Пит с емоционално обръщение към Дженифър Анистън

13 декември 2022 17 40

„Времето решава много неща.“, написа той

Снимка: БГНЕС

Брад Пит и Дженифър Анистън се разведоха през 2005 г., но оттогава направиха няколко публични изяви заедно. Бившите съпрузи явно показаха, че поддържат топли отношения и все още има силна връзка помежду им. Неведнъж техните фенове са изразявали желанието си да ги видят отново заедно като двойка и въпреки многото слухове за подобни намерения, двамата така и не са заедно.

Брад Пит се наслаждава на новата си връзка с 29-годишната Инес де Рамон – бивша възлюбена на Пол Уесли от сериала „Дневниците на вампира“.

По-рано името му бе свързвано и с модела Емили Ратайковски, която пък отскоро започна връзка с бившия на Ким Кардашян – Пийт Дейвидсън.

За новите авантюри другата бивша съпруга на актьора коментира, че не се интересува. По думите на Анджелина Джоли, тя изцяло се е съсредоточила върху възпитанието на децата им.

Брад Пит не е в много добри отношения с нея и още продължава делото им за общата им винарна.

Затова пък той е в чудесни отношения с другата си бивша – Дженифър Анистън. Актьорът съвсем наскоро публикува поредица от съвместни архивни кадри именно с нея.

„С времето ще разбереш. Това, което е живо, е живо; и това, което не е, тогава умря. Времето решава много неща. И това, което времето не може да реши, трябва да решим сами“, написа Брад Пит.

Подобни думи само подхраниха надеждата на феновете на двойката, които активно обсъждат възможно събиране на бившите партньори, пише OK Magazine.

.„Защо просто не я помолиш отново да се омъжи за теб и да спреш да измъчваш себе си и нас?“, „Вие сте най-красивата двойка“, „Вие сте идеални“, „Трябва да сте заедно“, „Повечето мъже оставят добро момиче за лошо“, „Красива двойка“, са само част от мненията.

В същото време думите на Брад Пит може да се тълкуват и по съвсем различен начин като идея да не се гледа в миналото, което така или иначе няма да се върне.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари